Οι Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών απαιτούν, από την Volkswagen να αναλάβει δράση

H BEUC – Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών, στις 2 Οκτωβρίου 2015, ενώνοντας και εκφράζοντας τις δυνάμεις των καταναλωτών και των Ενώσεων Καταναλωτών, σε όλη την Ευρώπη, ζητάει, από την VW να δώσει απαντήσεις, στα εύλογα ερωτήματα των καταναλωτών και να αναλάβει, άμεσα, δράση, για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να αποζημιώσει τις ζημίες, που αυτοί υπέστησαν.
Η Μονίκ Γκογιένς, Γενική Διευθύντρια της BEUC, σχολίασε:
«Τα όσα έκανε η VW έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα αυτοκίνητά τους, για να μην αναφέρω σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, έχουν χιλιάδες ερωτήσεις, για το τι ακριβώς σημαίνει αυτή η απάτη, για το δικό τους αυτοκίνητο. Θέλουμε η VW να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις και να αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη με ειλικρινή βήματα».
Η BEUC και τα μέλη της απέστειλαν, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, προς τον κ. Μύλλερ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της VW, επιστολή διαμαρτυρίας, στην οποία ζητούν, συγκεκριμένες ενέργειες, από την εταιρεία, ώστε να διορθώσει τα προβλήματα, που δημιούργησε. Για να δείτε την επιστολή στα αγγλικά, κάντε κλικ εδώ