Ταξιδιωτική ασφάλιση

se_028.jpgΠολλές πιστωτικές κάρτες παρέχουν καλύψεις στους κατόχους της που μπορούν να φανούν χρήσιμες, σε περίπτωση ατυχημάτων, κλοπής, καθυστέρησης κλπ., με την προϋπόθεση να έχετε πληρώσει τα έξοδα μετάβασης ή διαμονής με την πιστωτική σας κάρτα.

Συγκεκριμένα η τράπεζα σας αποζημιώνει για προσωπικό σας ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών, σας αντικαθιστά τα αντικείμενα που αγοράσατε με την πιστωτική κάρτα, αν αυτά απωλεσθούν, καλύπτει τα έξοδα, στα οποία τυχόν θα υποβληθείτε εξαιτίας μιας καθυστερημένης πτήσης, ενώ σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής των αποσκευών σας, σας καλύπτει τα έξοδα για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Μία άλλη δυνατότητα που παρέχουν ορισμένες ασφαλιστικές εταιρίες είναι η τουριστική βοήθεια. Με την κάλυψη αυτή, σε περίπτωση ατυχήματος ή διάρρηξης της οικίας σας, σας παρέχεται μεταφορά από τον τόπο του ατυχήματος στην οικία σας, με ταυτόχρονη παραλαβή των αποσκευών και προσωπικών σας ειδών, γίνεται επιτόπου επισκευή του οχήματος σας, αν αυτό είναι δυνατό, σας παρέχεται φύλαξη του αυτοκινήτου σας και χρήσιμες πληροφορίες για τον προγραμματισμό των διακοπών σας.