Γνωρίζω
τα
δικαιώματά
μου

Δικαίωμα
στην ικανοποίηση
των βασικών
αναγκών

Δικαίωμα
στην επιλογή

Δικαίωμα
στην πληροφόρηση

Δικαίωμα
στην Εκπαίδευση

Δικαίωμα
στην εκπροσώπηση

Δικαίωμα
στην αποζημίωση

Δικαίωμα
στην ασφάλεια

Δικαίωμα
σε ένα υγιεινό
περιβάλλον


«Σε απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματος σας της 21-5-2018 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στη συνεδρίαση της 24/5/2018 εξέτασε το αίτημά σας, αφού ενημερώθηκε για το σύνολο των εγγράφων που έχουν ανταλλαγεί με το ΚΕ.Π.ΚΑ. και Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. και αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν επιπλέον λόγοι για να τροποποιήσει τις έως τώρα αποφάσεις του για τη λήψη μέτρων ελάφρυνσης από τα προβλήματα που προκάλεσε η θραύση του αγωγού της Αραβησσού και η αναγκαστική μείωση τροφοδοσίας με πόσιμο νερό του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
Στο ΓΔ 332/14581/21-5-2018 έγγραφό μας παρουσιάζεται αναλυτικά το πρόβλημα που προκάλεσε η θραύση του αγωγού της Αραβησσού και η αντιμετώπισή του καθώς και οι ενέργειες που ακολούθησαν από πλευράς Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.
Θεωρούμε ότι κύριο μέλημα της εταιρείας θα πρέπει να είναι η επένδυση κεφαλαίων της για τη βελτίωση των δικτύων άρδευσης και αποχέτευσης που λειτουργεί και διαχειρίζεται, κάτι που δυστυχώς δεν είχε συμβεί για πολλά προηγούμενα χρόνια και αυτό αποτελεί την έμπρακτη αντιμετώπιση προβλημάτων όπως αυτό της θραύσης του αγωγού της Αραβυσσού»

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. θεωρεί απαράδεκτη την απάντηση της Ε.Υ.Α.Θ. Οι απλοί καταναλωτές και ταλαιπωρήθηκαν και ξόδεψαν χρήματα, για να αντιμετωπίσουν την πολυήμερη διακοπή του νερού. Όμως, η Ε.Υ.Α.Θ. αδιαφορεί, για το κόστος, που επέφερε στους καταναλωτές αυτούς και, προκλητικά, δηλώνει ότι δε συντρέχουν λόγοι, για τη χορήγηση της έκπτωσης.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καλεί όλους τους καταναλωτές να επικοινωνήσουν, με τα γραφεία μας (τηλ. 231023333 ) και να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε τη δίκαιη αυτή αποζημίωση, ακόμα και με νομικά μέσα.

Image is not available
Image is not available

Τι περιμένει τους καταναλωτές και όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

Image is not available
Image is not available

Οι καταναλωτές έχουμε δικαιώματα! Δικαιούμαστε αποζημίωση!

Image is not available
Image is not available

Οι καταστάσεις, που βιώσαμε, από τον Ιανουάριο του 2020, ήταν πρωτόγνωρες και κρίσιμες για την ανθρωπότητα.

Image is not available
Image is not available

Εάν αδυνατούμε να αποπληρώσουμε τις οφειλές μας, δε χρειάζεται να απελπιζόμαστε. Υπάρχει νομοθεσία, που μπορεί να μας στηρίξει!

Image is not available
Image is not available

Όταν ταξιδεύουμε έχουμε δικαιώματα που έχουν θεσμοθετηθεί με νομοθεσία.

Image is not available
Image is not available

Στις 19/2/2020 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε ένα πακέτο πρωτοβουλιών, που περιγράφει το όραμα της Ευρώπης, για το ψηφιακό μέλλον.

Image is not available
Image is not available

Στις 11/12/2019, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, ως την κορυφαία πολιτική της Ευρώπης, για τη θητεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2019-2024.

Image is not available
Image is not available

Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τη βιώσιμη διατροφή: «Από το χωράφι στο πιάτο»

Image is not available
Image is not available

Η BEUC - Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών αποτελεί την «ομπρέλα» 44 ανεξάρτητων Ενώσεων Καταναλωτών από 32 χώρες.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Τελευταία νέα

 • Η Amazon χειραγωγεί τους πελάτες της να μη διαγραφούν

  Η Amazon θέτει εμπόδια, στους καταναλωτές που επιθυμούν να διαγραφούν από την υπηρεσία Amazon Prime. Η υπηρεσία αυτή παρέχει εκπτώσεις, προνόμια στις παραδόσεις αγαθών και πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες της Amazon, έναντι συνδρομής. Η Amazon που έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Λουξεμβούργο, έχει πάνω από 150 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.…

  14 Ιανουαρίου 2021

 • Τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα “κόκκινα” δάνεια αφήνουν τους καταναλωτές στο έλεος των “αρπακτικών”

  Στις 16 Δεκεμβρίου 2020, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκάλυψε το σχέδιο δράσης, για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, στην μετά κορωνοϊό εποχή. Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ή τα δάνεια με καθυστέρηση στην εξόφληση, αναμένεται ότι θα εκτοξευτούν, μόλις τελειώσουν τα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, που θεσμοθετήθηκαν κατά τη διάρκεια…

  22 Δεκεμβρίου 2020

 • 33 παράπονα καταναλωτών εναντίον της κονσόλας Nintento Switch στην Ελλάδα

  Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δέχτηκε 33 παράπονα καταναλωτών, μέσα σε 10 ημέρες, για προβλήματα της κονσόλας παιχνιδιών Nintendo Switch. Το κάλεσμα του ΚΕ.Π.ΚΑ. για συλλογή μαρτυριών αποτελεί μέρος ενός πανευρωπαϊκού καλέσματος, που συντονίζεται, από την BEUC – Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών. Στην Ευρώπη, 20.700 καταγγελίες έχουν κατατεθεί, μέχρι…

  17 Δεκεμβρίου 2020

 • Οδηγίες για Χριστουγεννιάτικες Αγορές

  Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι καταναλωτές θα πραγματοποιήσουν τις προμήθειες τους, για τις γιορτές. Λόγω lockdown πολλοί από τους καταναλωτές θα προτιμήσουν τις ηλεκτρονικές αγορές. Καλό είναι να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας όταν αγοράζουμε μέσω ίντερνετ καθώς και άλλες πολύ σημαντικές οδηγίες και πληροφορίες που ακολουθούν. Το ΚΕ.Π.ΚΑ., έχοντας, πάντα, πρωταρχικό…

  15 Δεκεμβρίου 2020

 • Για να μη γίνει η χαρά... τραγωδία

  Λόγω lockdown πολλοί από τους καταναλωτές θα προτιμήσουν τις ηλεκτρονικές αγορές. Καλό είναι να γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας όταν αγοράζουμε μέσω ίντερνετ καθώς και άλλες πολύ σημαντικές οδηγίες και πληροφορίες που ακολουθούν. Το παιδικό παιχνίδι θεωρείται ένα τυπικό βιομηχανικό προϊόν. Για την επιλογή του, όμως, δεν πρέπει να ακολουθήσουμε τις…

  10 Δεκεμβρίου 2020