Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε, στους καταναλωτές, την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Για το λόγο αυτό, μας ενδιαφέρει πολύ να μάθουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των καταναλωτών, τόσο όταν αγοράζουν ηλεκτρικές συσκευές όσο και στην καθημερινότητά τους, για να σχεδιάσουμε μια πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή (app).

Έχουμε θέσει, ως στόχο, να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας στο έπακρο. Σας καλούμε να συμμετέχετε, σε αυτήν την έρευνα, που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε, ακριβώς, τι χρειάζεστε. Πάρτε μέρος, σε αυτήν την έρευνα και βοηθήστε μας να φτιάξουμε μια τέλεια εφαρμογή (app), για εσάς.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Αυτό το ερωτηματολόγιο αφορά αγορά οικιακών συσκευών (για παράδειγμα πλυντήριο, ψυγείο, λάμπες κ.α.), αλλά αφορά και αγορά ηλεκτρονικών συσκευών ψυχαγωγίας, όπως τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα κ.α. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου κρατάει περίπου 10 λεπτά. Θα διαχειριστούμε τα δεδομένα σας, με μέγιστη προσοχή και εχεμύθεια και θα τα επεξεργαστούμε, ανώνυμα.

Η άποψή σας έχει μεγάλη σημασία, για εμάς. Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τη συμμετοχή σας και να κληρώσουμε κάποια δώρα αξίας. Αν είστε τυχερός μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω δώρα

  • 2 tablets (αξίας €500 το καθένα)
  • 5 πακέτα λάμπες LED υψηλής ποιότητας (αξίας €100 το καθένα)

Για να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι.